mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Felségterületek 2010

2012.01.05. 01:35 pályafelelős

Felségterületek (Territories) 2010 "DVDRip-Hunsub" | ViP3R

színes, magyar feliratos, francia-kanadai történelmi horror, 91 perc, 2010

Stáb:

rendező: Olivier Abbou forgatókönyvíró: Olivier Abbou zeneszerző: Clément Tery operatőr: Karim Hussain producer: Sylvain Proulx, Richard Goudreau, Jérôme Vidal vágó: Douglas Buck szereplő(k): Cristina Rosato (Michelle Harris) Michael Mando (Jalii Adel Kahlid) Roc LaFortune (Samuel Torrance) Sean Devine (Walter Sotos) Nicole Leroux (Leslie Goldberg)

 

Tartalom

Öt barát visszatérőben van egy kanadai esküvőről. Már nincsenek a határtól messze amikor megállítja őket két határőr, okmány ellenőrzésre. Gyanús, hogy az arab származású Dzsalil érdekli őket leginkább. Még rosszabb lesz a helyzet, amikor az egyik tiszt marihuánát talál a csomagok között. A helyzet viharosan tovább romlik, a tiszt a csapatnál lévő kiskutyát kibelezi, hogy biztos legyen benne, nem csempészésre használják-e. Aztán az egyik lányt még megalázó testüregmotozásnak is alá veti. Amikor Gab nem bírja tovább idegekkel, megpróbál lelépni, de azonnal lelövik. Mindezek után az életben maradtak parancsot kapnak, hogy vetkőzzenek meztelenre és narancssárga kezeslábasba öltözzenek át. A turisták fokozatosan rájönnek, hogy egykori guantanamói vallatótisztek kezébe kerültek és nem sok esélyük van megszökni, de még az életben maradásra sem.

 

 

Előzetes

 

 

Tech Infó:

AUDiO.........[ 48000Hz 128 kb/s LANGUAGE......[ English ViDEO.........[ 949 kbps XviD 25.000 FPS RESOLUTiON....[ 640 x 352 ASPECT RATiO..[ 1.818 FiLES.........[ 1 SiZE..........[ 700 MB RUNTIME.......[ 1:31:26 GENRE.........[ History | Horror IMDB Link...: http://link.tutimozi.com/imdb-1683970
A kibontáshoz jelszó szükséges: A jelszó pedig: www.tutimozi.com

 

 

Sample Képek:

1

 

 

Film Ingyenes Letöltése:

Relasenév: Felségterületek (Territories) 2010 DVDRip.HUNSUB.XviD-ViP3R

Felcserélhető Linkek:

http://www.filesonic.com/folder/19139385

http://filejungle.com/l/CAGCTY

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: horror történelmi

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr493520711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása