mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Télapu 3.: A szánbitorló 2006

2011.12.28. 13:10 pályafelelős

Télapu 3.: A szánbitorló (The Santa Clause 3: The Escape Clause) 2006 "DVDRip-Hun" | Gonosz

színes, magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték, 98 perc, 2006

Stáb:

rendező: Michael Lembeck forgatókönyvíró: Ed Decter, John J. Strauss zeneszerző: George S. Clinton operatőr: Robbie Greenberg jelmeztervező: Ingrid Ferrin producer: Tim Allen, Robert F. Newmyer, Brian Reilly vágó: David Finfer szereplő(k): Tim Allen (Scott Calvin) Martin Short (Zúzmara Jack) Spencer Breslin (Curtis) Eric Lloyd (Charlie) Elizabeth Mitchell (Carol Calvin) Ann-Margret (Sylvia Newman) Bob Bergen (Comet)

 

Tartalom

Jó néhány éve, hogy Scott Calvinből egy szerencsétlen baleset eredményeként Télapu lett. Jól érzi magát a piros ruhás ajándékosztó szerepében, jól kijön a rénszarvasokkal, a manókkal, és azt sem bánja, ha néha egy-két problémát kell megoldania az Északi Sarki játékgyárban. Csakhogy a gonosz Zúzmara Jack szemet vetett a munkájára. Ördögi tervet eszelt ki és mire kedvenc Télapunk kettőt pislog, máris a múltban találja magát, miközben Jack bújik Télapu-szerelésbe. Scott azonban felveszi a kesztyűt és a barátai segítségével megpróbálja visszaszerezni az “állását”, hogy megmentse a karácsonyt.

 

 

Előzetes

 

 

Tech Infó:

Telapu.III.2006.DVDrip.Xvid.HUN-Gonosz Forras……: DVD5 Jatekido….: 04:41:26 Release date: 2009.11.06. Meret…….: 132×24,9MB+88,36MB Format….: Xvid Format…: AC-3/MP3 Bitrate…: Változó Bitrate..: 128-384kbps Resolution: Változó Chanels..: 2/6 FPS…….: 25,000 Languange: Hungarian Aspect….: 16/9 IMDb……..: http://link.tutimozi.com/imdb-452681

 

 

Sample Képek:

1

 

 

Film Ingyenes Letöltése:

Relasenév: Télapu 3.: A szánbitorló (The Santa Clause 3: The Escape Clause) 2006 DVDrip.Xvid.HUN-Gonosz

Felcserélhető Linkek:

http://www.filesonic.com/folder/18288925

http://filejungle.com/l/UTyGDP

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: fantasy vígjáték családi

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr293501815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása