mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

A pót télapó 2001

2011.12.27. 16:29 pályafelelős

A pót télapó (Call Me Claus) 2001 "DVDRip-Hun" | Icepich

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 95 perc, 2001 (12)

Stáb:

rendező: Peter Werner író: Paul Mooney, Sara Bernstein, Gregory Bernstein forgatókönyvíró: Sara Bernstein, Gregory Bernstein, Brian Bird operatőr: Neil Roach díszlettervező: Barbara Haberecht jelmeztervező: Francine Jamison-Tanchuck zene: Grant Geissman, Parks Van Dyke producer: Jay Benson, Tom Leonardis látványtervező: Charles C. Bennett vágó: Benjamin A. Weissman szereplő(k): Whoopi Goldberg (Lucy Cullins) Nigel Hawthorne (Nick) Brian Stokes Mitchell (Cameron) Victor Garber (Taylor) Frankie Faison (Dwayne) Taylor Negron (Ralph) Melody Garrett (Mama)

 

Tartalom

Lucy Cullinsról (Whoopi Goldberg), a Teleshop rettegett produceréről senki se hinné el, hogy egyszer ő is volt gyerek. Szúr, mint a kaktusz és a munkáján kívül semmi sem érdekli. Egy nap azonban a szereplőválogatáson kifogja az igazi Télapót, aki utódot keres magának. A Mikulást igencsak sürgeti az idő, hisz mindössze négy hete van karácsonyig, hogy betanítsa a jelöltet, különben az Északi-sark megolvad és vége lesz a világnak. Az egyetlen lehetséges személy a posztra pedig nem más, mint Lucy, aki nem elég, hogy szőrösszívű, még kibékíthetetlenül haragszik is a Télapóra.

 

 

Előzetes

 

 

Tech Infó:

VIDEO DETAILS......: XviD 592x448 25.00fps 925Kbps [DVDRip] AUDIO 1............: Dolby AC3 48000Hz stereo 192Kbps [RTL klub] - Hungarian http://link.tutimozi.com/imdb-272018

 

 

Sample Képek:

1

 

 

Film Ingyenes Letöltése:

Relasenév: A pót télapó (Call Me Claus) 2001 CUSTOM.DVDRip.XviD.Hun-Icepich

Felcserélhető Linkek:

http://www.filesonic.com/folder/18133175

http://filejungle.com/l/QPtqNP

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: vígjáték családi

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr23499182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása