mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

A Karácsony története 2007

2011.12.27. 16:32 pályafelelős

A Karácsony története (Christmas Story) 2007 "DVDRip-Hun" | LoveYou

színes, magyarul beszélő, finn családi, fantasy, 83 perc, 2007

Stáb:

rendező: Juha Wuolijoki forgatókönyvíró: Marko Leino, Aku Louhimies, Juha Wuolijoki zeneszerző: Leri Leskinen operatőr: Mika Orasmaa producer: Juha Wuolijoki vágó: Harri Ylönen szereplő(k): Hannu-Pekka Björkman (Nikolas) Otto Gustavsson (a fiatal Nikolas) Kari Väänänen (Iisakki) Minna Haapkylä (Kristiina) Mikko Leppilampi (Hannus)

 

Tartalom

Sok száz évvel ezelőtt, Lappföldön, a 7 éves Nikolas szülei és testvére egy tragikus balesetben meghalnak. Az árván maradt fiú így senkire nem számíthatna, de a falubeliek megsajnálják, és elhatározzák, hogy szűkős lehetőségeik ellenére felnevelik őt, úgy hogy minden család befogadja egy évre. Nikolas, amellett hogy jól viselkedik és szorgalmasan tanul, hálából apja bicskájával apró ajándékokat készít a többi gyereknek, amit karácsony este rak le a házaik elé. Amikor a fiú a mogorva asztaloshoz, Isakkihoz kerül, mégis úgy tűnik, hogy ismét rosszra fordul a sorsa. Hamarosan azonban kiderül, hogy a zord külső mögött érző szív rejtőzik, és Isakki úgy dönt, segít Nikolasnak a hagyományos ajándékosztásban? A karácsony története szívmelengető családi film, ami a sokszor elmesélt Télapó legendát hozza közelebb a csodákban már hinni nem tudó nézőkhöz is.

 

 

Előzetes

Tech Infó:

Videó információk: Méret: 695,39 MB Hossz: 1:16:46 Típus: AVI (XviD - XviD project) Felbontás: 624 x 352 pixel Bitráta: 1 137 Kbps Képkockák száma/mp: 25.000 Oldalarány: 16/9 Audió információk: Audiósávok száma: 1 Audiosáv #1 adatai: Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3) Csatornák száma: 2 Bitráta: 116 Kbps VBR Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz IMDB Link....: http://link.tutimozi.com/imdb-772176

Sample Képek:

1

Film Ingyenes Letöltése:

Relasenév: A Karácsony története (Christmas Story) 2007 DVDRip.XviD.Hungarian-LoveYou

Felcserélhető Linkek:

http://www.filesonic.com/folder/18133185

http://filejungle.com/l/Uc6NpZ

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: fantasy dráma családi

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr393499192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása