mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Táncoló talpak 2. 2011

2011.11.28. 20:24 pályafelelős

Táncoló talpak 2. (Happy Feet Two) 2011 "Cam-Eng" | FYA

színes, angolul beszélő, ausztrál animációs film, 100 perc, 2011

Stáb:

rendező: George Miller forgatókönyvíró: George Miller zeneszerző: John Powell producer: George Miller szereplő(k): Elijah Wood (Topi hangja) Pink (Gloria énekhangja) Elizabeth Daily (Erik hangja) Sofía Vergara (hang) Robin Williams (Ramon / Lovelace hangja) Carlos Alazraqui (Nestor hangja) Magda Szubanski (Miss Viola hangja) Matt Damon (Bill hangja) Brad Pitt (Will hangja)

 

 

Tartalom

A legtöbb pingvin szebben dalol bármelyik csalogánynál, ám akadt köztük egy fura madár. Ha Topi énekel, megfagy körülötte a levegő, ám ő már rég nem is erőlteti az ilyesmit: hiszen fantasztikus sztepptáncos lett belőle. Csakhogy a fiókák ritkán totyognak atyáik útján, az övé meg egyenesen koreofóbiás, vagyis semmiképpen sem hajlandó ritmusra lépkedni, és mindenféle táncot utál. Viszont neki is van egy nagy, mindent betöltő vágya: szeretne megtanulni repülni. Erik mégis rájön, hogy van miért felnézni az apjára. Amikor váratlan és ijesztő események rengetik meg az otthonos jégtáblákat, Topi az, aki egyetlen seregbe szervez minden pingvint, és a környék összes lakóját - a hatalmas elefántfókától az egészen kicsi rákocskákig - a szövetségesükké teszi, sőt, végül az élére is áll a bátor és dalos kedvű társaságnak.

 

 

 

Előzetes

 

 

Tech Infó:

Release Group: FYA – (Scene) Release Name: Happy Feet 2 2011 CaM XviD – FYA Release Date: 2011-11-28 Filename: Happy Feet 2 2011 CaM XviD – FYA.avi Source: Own Size: 1.00 GB Genre: Animation | Comedy | Family Video: 720×304 | 23.976 fps Audio: English | 128 Kbps Subs: N/A IMDB Rating: 5.8/10 RT Critics: 5.6/10 IMDB Link....: http://www.imdb.com/title/tt1402488/

 

 

Sample Képek:

1

 

 

Film Ingyenes Letöltése:

Relasenév: Táncoló talpak 2. (Happy Feet Two) 2011 CaM.Eng.XviD–FYA

Felcserélhető Linkek:

http://www.filesonic.com/folder/15922355

http://filejungle.com/l/JwcgkZ

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: vígjáték családi animációs

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr613419714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása