mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Elit halálosztók 2 2011

2011.11.13. 03:31 pályafelelős

Elit halálosztók 2 (Elite Squad The Enemy Within) 2010 "BDRip-Hunsub" | ZMG

színes, magyar feliratos, brazil akció film, 115perc 2010

Stáb:

Rendező: José Padilha. Szereplők: Seu Jorge, Tainá Müller, Wagner Moura

Tartalom

A történet röviden annyi, hogy létezik ez az elit alakulat, a rendőrök krémje, a BOPE, akik akár a Brazil megfelelője is lehetnének az amerikai SWAT-nak, de nem azok. Egyszerűen Rio azon területein, ahol a drogkereskedők a kiskirályok, ott csak ők tudnak igazán rendet tenni. A film ott veszi fel a fonalat, hogy az egyik BOPE alakulat kapitánya utódot keres magának, de nem mindenki megfelelő nyilván az állásra, ő pedig nem meri a bajtársait bárkire bízni, csak olyanra, aki méltó utódnak bizonyul. Itt kerül a képbe a másik két főszereplő, akik közül az egyiknek a szíve, a másiknak az esze lenne meg a munkához. Aztán visszaugrunk az időben, vagy még előtte visszaugrunk? Valójában az utódkeresés a fő vonulatok egyike, de a többit is csak úgy tudták rendesen megkavarni, hogy az időben ugrálnak picit, nem a legelejétől kezdik a mesét szépen, ezáltal bonyolultabbnak érződik, mint ami.

 

Előzetes

Tech Infó:

[b]Informations by PirateClub MediaInfo v1.1[/b] [b]Tropa.de.Elite.2.BDRip.XviD-ZMG[/b] [b]Videó információk:[/b] Méret: 698.73 MB Hossz: 1:54:48 Típus: AVI (XviD - XviD project) Felbontás: 640 x 352 pixel Bitráta: 715 Kbps Képkockák száma/mp: 23.976 Oldalarány: 16/9 [b]Audió információk:[/b] Audiósávok száma: 1 Audiosáv #1 adatai: Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3) Csatornák száma: 2 Bitráta: 128 Kbps CBR Mintavételezési frekvencia: 44.1 KHz IMDB Link: http://www.imdb.com/title/tt1555149/

Sample Képek:

1

Film Ingyenes Letöltése:

Relasenév: Elit halálosztók 2 (Elite Squad The Enemy Within) 2010 BDRip.HUNSUB.XviD-ZMG

http://www.wupload.com/folder/1317337

 

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: krimi akció dráma

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr793373787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása