mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Végjáték 2010

2011.10.23. 15:19 pályafelelős

Végjáték (Passion Play) 2010 "BDRiP"

színes, magyarul beszélő, amerikai thriller, 94 perc, 2010

Stáb:

rendező: Mitch Glazer író: Mitch Glazer szereplők: Mickey Rourke (Nate Poole) Megan Fox (Lily Luster) Bill Murray (Happy Shannon) Kelly Lynch (Harriet) Rhys Ifans (Sam Adamo) Chris Browning (Cecil)

Tartalom

Nate (Mickey Rourke) egy jelentéktelen jazz trombitás, akinek lejtőn az élete. Elkapják amint épp egy autót készül feltörni, betuszkolják egy kocsiba és kiviszik a sivatagba. Nate már a halálra készül, de végül otthagyják a kietlen vidéken. A férfi végül belebotlik egy cirkuszba, mely épp a sivatag közepén áll. Ekkor látja meg a csodálatos szépségű Lily-t (Megan Fox), az igazi földre szállt angyalt. Nate első látásra beleszeret a hűvös természetű, tartózkodó lányba. Amikor Nate megtudja, hogy a gonosz, és végtelenül kapzsi gengszter, Happy Shannon (Bill Murray) tarja markában a fiatal nőt. Élete új értelmet nyer, és elhatározza, hogy kiszabadítja Lily-t a fogságból.

 

Előzetes

Tech Infó:

Passion.Play.2010.BDRiP.XviD.DuaL-PpB Video Info..: [Xvid], 1756 kbps, 720x304, 23.976 fps Audio Info..: [AC3], 192 kbps, Hun 2.0 [AC3], 192 kbps, Eng 2.0 Size........: 1452 MB // 1/3 DVD // Source.Video: CHDBits // Thanks ! // Audio: Gazdi // Thanks ! // IMDB Link: http://hungarian.imdb.com/title/tt1396221/

Sample Képek:

1

Film Ingyenes Letöltése:

Relasenév: Végjáték (Passion Play) 2010 BDRiP XviD DuaL-PpB

http://www.wupload.com/folder/784696

 

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: thriller dráma

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr503324010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása