mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

In Love and War 2011

2011.10.23. 14:46 pályafelelős

In Love and War 2011 "DVDRiP"

színes. angol feliratos, dél-koreai háborús dráma, 96 perces, 2011

Stáb:

Rendező: Geon-yong Park Szereplők: Ryeo-won Jeong és Ju-hyuk Kim

 

Tartalom

Google fordítás: Young Park Seol-Hee is lelkesen tervezi esküvője egy fiatal antikommunista aktivista, amikor az észak-koreaiak támadják. Vőlegénye kénytelen menekülni, így ő mögötte a családjával a saját kis, vidéki dél-koreai faluban. Ahelyett, hogy ellenálljon az észak-koreai ezred, ami elfoglalni a területet, a városiak (a Seol-Hee a döbbenet) úgy, hogy együttműködik velük annak érdekében, hogy a saját túlélését. Az észak-koreaiak azonban kiderül, hogy nem minden Seol-Hee várható. Hamarosan rájön, hogy van egy története között, családja, és hogy az ezred vezetője, Kim Jeong-hadnagy Woong. A kettő között a nevetségesség napi bohóckodás a Seol-Hee az excentrikus család és a kemény valóság a háború, a melléklet között Seol-Hee és Jeong-Woong növekszik. Ahogy a megszállás folytatódik, Jeong-Woong válik szakadt között próbálja követni az egyre kemény megrendelések az ő általános és védi az emberek, hogy eljött a szeretet és a gondoskodás annyira.

 

 

Előzetes

 

Tech Infó:

Release Name: In.Love.And.War.2011.DVDRip.XviD-CoWRY Size: 1400 MB Video: XviD | 608×336 | 980kbps Audio: Korean | AC3 | 448Kbps Runtime: 136 Min IMDB Link: http://www.imdb.com/title/tt2060509/

 

Sample Képek:

1

 

Film Ingyenes Letöltése:

Relasenév: In Love and War 2011 DVDRip.Engsub.XviD-CoWRY

http://www.wupload.com/folder/730736

 

 

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: háborús

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr853323939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása