mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Super 8 2011 "szinkronos"

2011.08.06. 13:01 pályafelelős


Super 8 2011 "Cinedub"

színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 108 perc, 2011

Stáblista:

rendező: J.J. Abrams forgatókönyvíró: J.J. Abrams zeneszerző: Michael Giacchino operatőr: Larry Fong producer: J.J. Abrams, Bryan Burke vágó: Maryann Brandon, Mary Jo Markey szereplő(k): Joel Courtney (Joe Lamb) Gabriel Basso (Martin) Elle Fanning (Alice) Zach Mills (Preston) Kyle Chandler (Jack Lamb) Noah Emmerich (Nelec) Katie Lowes (Tina) Amanda Michalka Ron Eldard

Tartalom:
1979-ben az Amerikai Légierő lezárta az 51-es körzet egy részét. Minden anyagot vonattal egy szigorúan őrzött létesítménybe szállítottak. Az éj leple alatt a tehervonat látványos balesetet szenvedett, mielőtt elérte volna végső célját; a szállítmány sorsa a mai napig rejtély. Egy titokzatos természetfeletti erő bujkál ebben az átlagos kisvárosban - de vajon ez az erő jó vagy gonosz? Mi a szándéka? Furcsa, megmagyarázhatatlan dolgok történnek. Ismeretlen kormányügynökök érkeznek - de mi célból? Foglyul akarják ejteni ezt az erőt, meg akarják védeni a várost, vagy el akarják hallgattatni a tanúkat? Egy átlagos család a különös események csapdájába kerül. A rejtély kibogozásáért folyó versenyben minden feltárt titok csak még több kérdést vet fel.

Release név: Super 8 2011 iNT.DVDSCR.XviD.Hungarian-G1-CiNEDUB

Letöltés:

http://www.wupload.com/file/80547813
 

 

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: sci fi misztikus cinedub

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr853129773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása