mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

A kincses bolygó (Treasure Planet) 2002

2011.07.30. 16:01 pályafelelős


A kincses bolygó
(Treasure Planet)

szink. am. animáció

Stáblista:

endező: Ron Clements, John Musker író: Robert Louis Stevenson forgatókönyvíró: Barry Johnson, Kaan Kalyon, Sam Levine, Donnie Long, Frank Nissen zene: James Newton Howard szereplő(k): Joseph Gordon-Levitt (Jim Hawkins hangja) Brian Murray (John Silver hangja) David Hyde Pierce (Dr. Delbert Doppler hangja) Patrick McGoohan (Billy Bones hangja) Emma Thompson (Amelia kapitány hangja) Martin Short (B.E.N. hangja) Laurie Metcalf (Sarah Hawkins hangja) Michael Wincott (Scroop hangja) Roscoe Lee Browne (Arrow hangja)

Tartalom:
Jim Hawkins átlagos kamaszfiút egy nap utoléri a nagy kaland: megtalálja a kincses bolygó térképét, és egy habókos tudós, Doppler professzor társaságában nekivág a végtelen űrnek. Űrvitorlásuk legénysége azonban gonosz tervet forral. Jimék a kapitány és néhány hű embere társaságában még idejében elmenekülnek a lázadók elől, de tudják: Hosszú John Silver, a kiborg és rettegett kalózai addig nem tágítanak a nyomukból, míg meg nem szerzik a régi űrkalózok legendás kincsének térképét. Robert Louis Stevenson A kincses sziget című könyve az egyik legnépszerűbb kalandregény. Ez a történet kerül új környezetbe a Disney legújabb animációs filmjében, A kincses bolygóban.

Release név: A kincses bolygó (Treasure Planet) 2002 DVDRip.XviD.Hun-demo123

Letöltés:

http://www.wupload.com/file/65656479

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: családi kaland animációs

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr343112137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása