mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Hibátlanok (Flawless) 1999

2011.07.25. 14:56 pályafelelős


Hibátlanok
(Flawless)

színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 112 perc, 1999

Stáblista:

rendező: Joel Schumacher forgatókönyvíró: Joel Schumacher operatőr: Declan Quinn díszlettervező: Leslie A. Pope jelmeztervező: Daniel Orlandi zene: Bruce Roberts producer: Joel Schumacher, Jane Rosenthal látványtervező: Jan Roelfs vágó: Mark Stevens szereplő(k): Robert De Niro (Walt Koontz) Philip Seymour Hoffman (Rusty Zimmerman) Barry Miller (Leonard Wilcox) Skipp Sudduth (Tommy) Chris Bauer (Jacko) Wilson Jermaine Heredia (Cha-Cha) Rory Cochrane (Pogo) Madhur Jaffrey (Dr. Nirmala) Vincent Laresca (Raymond Camacho)

Tartalom:
Walt Koontz (Robert De Niro) előítéletekkel teli agglegény. Szerencsétlen agyvérzést szenved és nem képes jó ideig beszédben kommunikálni. Az orvosok által javasolt kezelésnek részét képezik a gyötrelmes énekórák. Walt szomszédja éppen énektanár. Rusty (Philip Seymour Hoffman) nemi operáció előtt álló transzvesztita férfi és máris annyit cseveg, akár egy nő. Az egyszerre megrémült és dühös Walt kénytelen-kelletlen elfogadja Rusty segítségét, aki pedig éppen az ilyen szűk látókörű fazonokat utálta mindig is a legjobban. Esendő mese az előítéletekről és az egymásra utaltságról.

Release név: Hibátlanok (Flawless) 1999 Hun.DVDrip.Xvid-viner

Letöltés:

http://www.wupload.com/file/39963951

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: vígjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr923096446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása