mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Arsène Lupin (Arséne Lupin) 2004

2011.07.25. 15:20 pályafelelős


Arsène Lupin
(Arséne Lupin)

színes, magyarul beszélő, francia-olasz-spanyol-angol kalandfilm, 125 perc, 2004 (12)

Stáblista:

rendező: Jean-Paul Salomé író: Maurice Leblanc forgatókönyvíró: Jean-Paul Salomé, Laurent Vachaud operatőr: Pascal Ridao díszlettervező: Denis Barbier jelmeztervező: Pierre-Jean Larroque zene: Debbie Wiseman producer: Stéphane Marsil executive producer: Stéphane Marsil látványtervező: Françoise Dupertuis vágó: Marie-Pierre Renaud szereplő(k): Romain Duris (Arséne Lupin/Raoul d'Andrézy) Kristin Scott Thomas (Joséphine) Eva Green (Clarisse de Dreux-Soubise) Pascal Greggory (Beaumagnan) Robin Renucci (Duc de Dreux-Soubise) Patrick Toomey (Léonard) Philippe Magnan (Bonnetot) Marie Bunel (Henriette Lupin) Françoise Lépine (Duchesse)

Tartalom:
Tartalom 1894-et írunk, a helyszín Normandia. Egy tüzesen szenvedélyes, csábító fiatalember, aki még a húszas évei elején jár, úgy dönt, hogy enged tolvajszenvedélyének, és olyan kalandokba veti magát, amelyek majd híressé teszik a nevét. Ez a fiatalember Arsene Lupin. Elcsen mindent, ami fénylik, grófnők családi ékszereitől a csillagok konstellációjában rejlő legbensőbb titkokig. A Robin Hood nagylelkűségével, Sherlock Holmes logikájával és Don Juan csáberejével megáldott Arséne nehéz helyzetbe kerül, amikor egy rablássorozat és hidegvérrel elkövetett gyilkosság első számú gyanúsítottjává válik. Apja gyilkosát kutatva, nemcsak tanúja lesz egy titkos összeesküvésnek, hanem tudomást szerez egy mesés kincsről is. Arséne Párizsba indul, hogy felkutassa a kincset. Ebben az új feldolgozásban, amely Caux sziklás vidékéről egészen a korabeli Párizs borongós világáig viszi a nézőt, a fiatal Lupin figurájának néhány olyan vonását akarta a rendező felfedni, amelyeket eddig homály fedett. Nyomon követjük, ahogy művelődik és tanul, de tanúi vagyunk komoly elhatározásának is, hogy a legmélyebb emberi érzelmekkel megbirkózzék.

Release név: Arsène Lupin (Arséne Lupin) 2004 HUN.DVDRip.XviD-pocokmaster

Letöltés:

http://www.wupload.com/file/39955521

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: kaland

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr763096529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása