mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

A párizsi mumus 2011

2012.02.13. 20:16 pályafelelős

A párizsi mumus (Un monstre a Paris / A Monster in Paris) 2011

A párizsi mumus (Un monstre a Paris / A Monster in Paris) 2011 "BRRiP-Eng" | INSPiRAL

színes, angolul beszélő, francia animációs film, 90 perc,

2011 Bemutató dátuma: 2012. január 26.

Stáb:

rendező: Bibo Bergeron forgatókönyvíró: Bibo Bergeron, Stéphane Kazandjian zeneszerző: Mathieu Chedid producer: Luc Besson szereplő(k): Vanessa Paradis (Lucille hangja) Gad Elmaleh (Raoul hangja) Sébastien Desjours (Emile hangja) François Cluzet (Maynott hangja) Mathieu Chedid (Francoeur hangja) Ludivine Sagnier (Maud hangja) Julie Ferrier (Madame Carlotta hangja) Bruno Salomone (Albert hangja) szinkronhang: Bánfalvi Eszter (Lucille magyar hangja) Nagy Ervin (Raoul magyar hangja) Elek Ferenc (Emile magyar hangja) Törköly Levente (Maynott magyar hangja)

 

Tartalom

Párizs, 1910-et írunk. Pánik uralkodik mindenütt, hiszen egyre nagyobb az árvíz és ráadásul egy szörnyeteg ólálkodik a város falai közt. A rendíthetetlen Maynott rendőrparancsnok és emberei éjt nappallá téve a szörnyre vadásznak, eddig sikertelenül. Úgy tűnik, hogy a Montmartre-i kabaré, a The Rare Bird reflektorfénye nem is lehet olyan rossz hely a rejtőzködésre, ahol egyébként a talpraesett énekesnő, Lucille a sztárattrakció. A nagy kalandba akaratlanul belekeveredik a félénk kaszanova, Emile, és Raoul, a simamodorú kifutófiú. Összefogva a melegszívű kabarésztárral, Lucille-lel, és egy különc tudóssal és annak csupaész majmával, közösen próbálják megmenteni a nem is olyan félelmetes szörnyet, Frank Urat a város kegyetlen rendőrparancsnokától.

 

 

Előzetes

A párizsi mumus (Un monstre a Paris / A Monster in Paris) 2011

Tech Infó:

Release Group: INSPiRAL ( P2P ) Release Name: A.monster.In.Paris.2011.BRRiP.CAM.AUDiO.READNFO.XViD-INSPiRAL Release Date: 13-02-2012 Filename: A.monster.In.Paris.2011.BRRiP.CAM.AUDiO.READNFO.XViD-INSPiRAL Source: Bluray Size: 707.59 MB Genre: Animation | Adventure | Comedy Video: 640×352 | 942 Kbps Audio: English | 128 Kbps Subs: NA IMDB Rating: 6.2/10 RT Critics: Not yet Rated IMDB Link..: http://link.tutimozi.com/imdb-961097
A kibontáshoz jelszó szükséges: A jelszó pedig: Mingan

Sample Képek:

1

Film Ingyenes Letöltése:

Relasenév: A párizsi mumus (Un monstre a Paris / A Monster in Paris) 2011 BRRiP.CAM.AUDiO.READNFO.ENG.XViD-INSPiRAL

Felcserélhető Linkek:

http://ul.to/jlfn7bk8

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: vígjáték kaland animációs

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr284102361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása