mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Johnny English újratöltve 2011

2012.01.12. 07:35 pályafelelős

Johnny English újratöltve (Johnny English Reborn) 2011 "BDRip-MicHun" | Unknow

zínes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték, 108 perc, 2011

Stáb:

rendező: Oliver Parker forgatókönyvíró: William Davies, Hamish McColl, Neal Purvis, Robert Wade zeneszerző: Ilan Eshkeri operatőr: Danny Cohen producer: Tim Bevan, Chris Clark, Eric Fellner vágó: Guy Bensley szereplő(k): Rowan Atkinson (Johnny English) Dominic West (Simon Ambrose) Gillian Anderson (Pamela Head) Rosamund Pike (Kate Sumner) Daniel Kaluuya (Tucker) Richard Schiff (színész) Ben Miller (Bough) Christina Chong (Barbara) szinkronhang: Kálloy Molnár Péter (Johnny English magyar hangja) László Zsolt (Simon Ambrose magyar hangja) Náray Erika (Pamela Head magyar hangja) Hamvas Dániel (Tucker magyar hangja)

 

Tartalom

Rowan Atkinson visszatér a félelmet és veszélyt nem ismerő, botcsinálta titkos ügynök szerepében. Ebben az új kalandban Őfelsége titkos szolgája egy csapat merénylővel száll szembe, mielőtt azok egy gyilkossággal világméretű káoszt okoznak. Amióta az MI7 csúcskémje eltűnt a balfenéken, sajátos képességeit Ázsia egy távoli zugában kamatoztatja. Ám amikor felettesei tudomást szereznek egy kínai vezető ellen tervezett merényletről, elő kell keríteniük a totálisan különc ügynököt. Most, hogy a világnak ismét szüksége van rá, Johnny English megint akcióba lendül. A legújabb szuperkütyüket veti latba, hogy leleplezze az összeesküvést, melynek szálai elérik a KGB-t, a CIA-t, sőt, még az MI7-t is. Már csak pár nap van hátra az államfők konferenciájáig, és van egy ember, aki minden trükköt bevet, hogy megóvjon mindannyiunkat. Mert Johnny Englishnél még a katasztrófa is számba jöhet, de a kudarc semmiképpen.

 

 

Előzetes

 

 

Tech Infó:

Videó információk: Méret: 680,30 MB Hossz: 1:41:15 Típus: AVI (XviD - XviD project) Felbontás: 640 x 272 pixel Bitráta: 813 Kbps Képkockák száma/mp: 24.000 Oldalarány: 2.35 Audió információk: Audiósávok száma: 1 Audiosáv #1 adatai: Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3) Csatornák száma: 2 Bitráta: 128 Kbps CBR Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz Mozis hang! IMDB Link....: http://link.tutimozi.com/imdb-1634122
A kibontáshoz jelszó szükséges: A jelszó pedig: www.tutimozi.com

 

 

Sample Képek:

1

 

 

Film Ingyenes Letöltése:

Relasenév: Johnny English újratöltve (Johnny English Reborn) 2011 BDRip.Xvid.HUN.MD-Unknow

Felcserélhető Linkek:

http://www.filesonic.com/folder/19719595

http://filejungle.com/l/CCEfuy

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: vígjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr23538825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása