mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Lélekölő 2009

2012.01.05. 01:08 pályafelelős

Lélekölő (Cold Souls) 2009 "DVDRip-Hun" | MWT

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 101 perc, 2009

Stáb:

rendező: Sophie Barthes forgatókönyvíró: Sophie Barthes zeneszerző: Dickon Hinchliffe operatőr: Andrij Parekh producer: Daniel Carey, Elizabeth Giamatti, Paul S. Mezey, Andrij Parekh vágó: Andrew Mondshein szereplő(k): Paul Giamatti (Paul) David Strathairn (Dr. Flintstein) Emily Watson (Claire) Dina Korzun (Nina) Katheryn Winnick (Sveta)

 

Tartalom

Megcsömörlött az élettől Paul, az idősödő színész. A depresszió kezd elhatalmasodni rajta. Egyik nap különös hirdetésre bukkan az újságban. A vállalkozás egy olyan eljárást hirdet, melynek segítségével képesek eltávolítani az emberek lelkét és lefagyasztva tárolni azt, így óvva meg azt a külső hatásoktól. Paul úgy érzi, neki találták ki mindezt, így jelentkezik a műtétre. Dr. Flintstein keze alá kerül, ám a beavatkozás során nem várt komplikáció adódik: Paul lelke így a fagyasztókamra helyett egy másik testbe kerül. Amikor a férfi megpróbálja visszaszerezni azt, kiderül, ez nem is olyan egyszerű.

 

 

Előzetes

 

 

Tech Infó:

Genre.........: Comedy | Drama Length........: 1:41:13 ( h:m:s ) iMDb Rating...: 6.5/10 ( 5,311 votes ) SIZE..........: 1,41 GB Codec...............: XviD Resolution..........: 720x400 Bitrate.............: 1736 kbps Fps.................: 23.976 Source iNFo.........: NTSC DVD9 Format..............: AC3 Language............: Hun Bitrate.............: 256 Kbit/s Channels............: 2 ( 2.0 ) Frequency...........: 48,000 Hz Source iNFo.........: TV ( Cinemax ) IMDB Link...: http://link.tutimozi.com/imdb-1127877 A kibontáshoz jelszó szükséges: A jelszó pedig: www.tutimozi.com

 

 

Sample Képek:

1

 

 

Film Ingyenes Letöltése:

Relasenév: Lélekölő (Cold Souls) 2009 CUSTOM.DVDRiP.XviD.HuN-MWT

Felcserélhető Linkek:

http://www.filesonic.com/folder/19136795

http://filejungle.com/l/q8GeZ2

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: vígjáték dráma

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr43520694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása