mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Warrior 2011

2011.12.30. 12:24 pályafelelős

Warrior 2011 "BDRip-Hunsub" | FireBit

színes, magyar feliratos, amerikai akciófilm, dráma, 140 perc, 2011

Stáb:

rendező: Gavin O'Connor forgatókönyvíró: Gavin O'Connor, Anthony Tambakis, Cliff Dorfman operatőr: Masanobu Takayanagi producer: Greg O'Connor vágó: Sean Albertson, Matt Chesse, John Gilroy, Aaron Marshall szereplő(k): Joel Edgerton (Brendan Conlon) Tom Hardy (Tommy Conlon) Nick Nolte (Tommy Conlon) Jennifer Morrison (Tess Conlon) Frank Grillo (Frank Campana) Kevin Dunn (Principal Zito) Maximiliano Hernández (Colt Boyd)

 

Tartalom

Kezdjük ott, hogy az alapfelállás nagyon szemét. Két underdog sztorit kapunk egyszerre, mégis kinek szurkoljunk? A film egy MMA bajnokság körül játszódik, amire két testvér is bejut, a főnyeremény pedig 5 millió dollár. Mindkettejüknek jelentős indoka van rá, az egyiket a bank fenyegeti, a másik pedig úgy tűnik, hogy a megváltást keresi. A gyerekkoruk sem volt egyszerű, hiszen az iszákos apjuk miatti válásban 1-1 felállásban maradtak a szülőknél, ami jelentős ellentéteket teremtett közöttük. Természetesen most, 30 fölött is ég bennük a rengeteg sérelem, így nem beszélnek egymással. Gondolom kitalálható, hogy össze kell majd csapniuk.

 

 

Előzetes

 

 

 

Tech Infó:

Warrior.2011.BDRip.Xvid.HunSub-FireBit Size..........: 2.2GB Source........: Video (BD-Remux) Audio (BD-Remux) Lenght........: 2h 06min 24sec Resolution....: 720x304 Bitrate.......: 1857 Kbps FPS...........: 23.976 Audio.........: Angol AC3 5.1 384Kbps IMDB Link....: http://link.tutimozi.com/imdb-1291584 Hun Link......: http://www.filmkocka.hu/2011/12/warrior/

 

 

 

Sample Képek:

1

 

 

 

Film Ingyenes Letöltése:

Relasenév: Warrior 2011 BDRip.Xvid.HunSub-FireBit

Felcserélhető Linkek:

http://www.filesonic.com/folder/17573145

http://filejungle.com/l/ASEGja

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: sport akció dráma

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr823506711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása