mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Pénzcsináló 2011

2011.12.29. 23:25 pályafelelős

Pénzcsináló (Moneyball) 2011 "DVDRip-Hunsub" | DiAMOND

színes, magyar feliratos, amerikai filmdráma, 133 perc, 2011 Bemutató dátuma: 2011. december 8. (Forgalmazó: InterCom)

Stáb:

rendező: Bennett Miller író: Michael Lewis forgatókönyvíró: Steven Zaillian, Aaron Sorkin, Stan Chervin zeneszerző: Mychael Danna operatőr: Wally Pfister producer: Michael De Luca, Rachael Horovitz, Scott Rudin vágó: Christopher Tellefsen szereplő(k): Brad Pitt (Billy Beane) Jonah Hill (Peter Brand) Robin Wright (Sharon) Philip Seymour Hoffman (Art Howe) Chris Pratt (Scott Hatteberg) Kathryn Morris (Tara Beane) Tammy Blanchard (Elizabeth Hatteberg) Glenn Morshower (Hopkins)

 

Tartalom

Van, aki képtelen lemondani a győzelemről. Billy Beane (Brad Pitt) fiatal korában azt hitte, a baseball szupersztárja lesz, ám a pályán nem tudott felnőni az elvárásokhoz. Nem fordult el a sporttól, most az oaklandi csapatot vezeti - ám kevés pénzből gazdálkodik, és a tehetséges játékosait mind elszipkázzák a többet ajánló, nagyobb egyesületek. Még szerencse, hogy nem a pályán dől el minden. Billy összeismerkedik egy fiatal matematikussal (Jonah Hill), akinek van egy vad elmélete: hatalmas adatbázisa és néhány statisztikai program segítségével meg tudja jósolni, kik azok a játékosok, akik nem kellenek senkinek, olcsók, mégis sikert hozhatnak. A furcsa páros belevág a kockázatos kalandba. Olyanokat szerződtetnek, akikről mindenki lemondott, akik már maguk sem hisznek a győzelemben. A közönség nevet, a csapat vezetői lázadnak, a játékosok nem hiszik el, hogy mi történik velük. Valami azonban megváltozik a pályán, és az már baseball történelem.

 

 

Előzetes

 

 

Tech Infó:

GENRE : Biography | Drama | Sport RUNTiME : 2 hours 12 minutes RATiNG : 7.9/10 18,500 ViDEO : 1016 kbps AUDiO : 448 kbps 6ch. RESOLUTiON : 640x352 1.82:1 # DiSCS : 2 IMDB Link......: http://link.tutimozi.com/imdb-1210166

 

 

Sample Képek:

1

 

 

Film Ingyenes Letöltése:

Relasenév: Pénzcsináló (Moneyball) 2011 DVDRip.HUNSUB.XviD-DiAMOND

Felcserélhető Linkek:

http://www.filesonic.com/folder/18561305

http://filejungle.com/l/vbj9fm

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: sport életrajzi dráma

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr343505593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása