mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Mi a manó 2003

2011.12.28. 08:58 pályafelelős

Mi a manó (Elf) 2003 "BDRip-Hun" | HDTV

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 95 perc, 2003

Stáb:

endező: Jon Favreau forgatókönyvíró: David Berenbaum operatőr: Greg Gardiner díszlettervező: Johanne Hubert jelmeztervező: Laura Jean Shannon zene: John Debney producer: Jon Berg, Todd Komarnicki, Shauna Robertson látványtervező: Rusty Smith vágó: Dan Lebental szereplő(k): Will Ferrell (Buddy) Mary Steenburgen (Emily) Bob Newhart (Papa) James Caan (Walter) Edward Asner (Télapó) Amy Sedaris (Deb) Zooey Deschanel (Jovie) Daniel Tay (Michael) Jon Favreau (Doktor)

 

Tartalom

Az árva Buddy (Will Ferrer) az Északi-sarkon nevelkedett a Mikulás főmanójának a felügyelete alatt. De egy nap neki is észre kell vennie, hogy kétméteres magasságával kilóg a manók sorából. Amikor a Mikulástól megtudja az igazságot, felkerekedik, hogy megtalálja az igazi apját, Waltert (James Caan), aki New Yorkban él a családjával és mit sem sejt létezéséről. A találkozás fergetegesre sikerül, Walter ugyanis meg van győződve róla, hogy a manóruhás óriáscsecsemő, azaz Buddy csak egy karácsonyi tréfa.

 

 

Előzetes

 

Tech Infó:

Runtime.............: 01:36:43 Min. Video Codec.........: XviD Video Bitrate.......: 1764 kb/s 2pass Video Resolution....: 720x384 Video Fps...........: 23.976 fps Bits/(Pixel*Frame)..: 0.266 Audio Format........: ac3 Audio Bitrate.......: 448 kb/s (6 ch) CBR 48000 Hz Audio Language......: Hungarian Subtitle............: No IMDB Link.....: http://link.tutimozi.com/imdb

 

Sample Képek:

1

 

Film Ingyenes Letöltése:

Relasenév: Mi a manó (Elf) 2003 BDRip.XviD.Hun-HDTV

Felcserélhető Linkek:

http://www.filesonic.com/folder/18133295

http://filejungle.com/l/mwqqVD

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: fantasy vígjáték családi

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr263501204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása