mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Tapló Télapó 2003

2011.12.27. 16:24 pályafelelős

Tapló Télapó (Bad Santa) 2003 "BDRip-Hun" | PpB

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték film, 91 perc 2003

Stáb:

rendező: Terry Zwigoff forgatókönyvíró: Glenn Ficarra, John Requa operatőr: Jamie Anderson díszlettervező: Robert Greenfield jelmeztervező: Wendy Chuck zene: David Kitay producer: Sarah Aubrey, John Cameron, Bob Weinstein látványtervező: Sharon Seymour vágó: Robert Hoffmann szereplő(k): Billy Bob Thornton (Willie) Tony Cox (Marcus) Brett Kelly (Kölyök) Bernie Mac (Gin) Lauren Graham (Sue) Lauren Tom (Lois) John Ritter (Bob Chipeska) Tom McGowan (Harrison) Octavia Spencer (Opal)

 

Tartalom

Willie minden évben áruházi Mikulásnak öltözik. A piros köpeny alatt azonban valójában egy kasszafúró bújik meg, aki mindig karácsony estére időzíti a nagy fogását. Amikor a vásárlók hazamennek a bevásárló központból, a Mikulás és bűntársa, a találékony és ügyes Manó - a törpe növésű Marcus - feltörik az áruház széfjét, és odébb állnak a zsákmánnyal. A Mikulás és társa ez évi akcióját azonban veszély fenyegeti az idegesítő üzletvezető, a bolti detektív, a szexis Mikulás-rajongó és az ártatlan, de szándékaiban eltökélt nyolcéves kissrác személyében.

 

 

Előzetes

 

 

 

Tech Infó:

Bad.Santa.2003.Unrated.BDRip.Xvid.Hun-PpB Video: [Xvid], 1640 kbps, 720x384, 23.976fps Audio: [AC3], 448 kbps, Hun 5.1 IMDB Link...: http://link.tutimozi.com/imdb-307987

 

 

 

Sample Képek:

1

 

 

 

Film Ingyenes Letöltése:

Relasenév: Tapló Télapó (Bad Santa) 2003 Unrated.BDRip.Xvid.Hun-PpB

Felcserélhető Linkek:

http://www.filesonic.com/folder/18133115

http://filejungle.com/l/J5yKve

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: krimi vígjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr873499165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása