mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Az élet csodaszép 1946

2011.12.25. 21:01 pályafelelős

Az élet csodaszép (It's A Wonderful Life) 1946 "720p-Hun" | DenZo

színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 130 perc, 1946

Stáb:

rendező: Frank Capra író: Philip Doren Van Stern forgatókönyvíró: Frances Goodrich, Albert Hackett, Frank Capra zeneszerző: Dimitri Tiomkin operatőr: Joseph Walker, Joseph F. Biroc, Victor Milner vágó: William Hornbeck szereplők: James Stewart (George Bailey) Donna Reed (Mary Hatch) Lionel Barrymore (Mr. Henry F. Potter) Thomas Mitchell (Billy nagybácsi) Henry Travers (Clarence Osbody)

 

Tartalom

Karácsony este George Bailey lába alól kicsúszik a talaj. Az általa vezetett kisvárosi takarékpénztár a csőd szélén áll, ő pedig úgy érzi, értelmetlen az élete, és az öngyilkosság az egyetlen kiút. Az égben felfigyelnek a kétségbeesett emberre, és egy szárnyaira vágyó angyal kapja a "nagyfőnöktől" azt a nemes feladatot, hogy hozza rendbe a dolgot. Clarence, a mennybéli küldött sajátos módszert alkalmaz: megmutatja, milyen sivár hellyé lett volna a város Bailey áldozatos tevékenysége nélkül. A tanulság egyértelmű: az élet szép, és élni igenis érdemes!

 

 

Előzetes

 

 

Tech Infó:

Video Info................:AVC - High@L4.1 Bitrata...................:4465 kb/s FPS.......................:23.976 Felbontas.................:960x720 Hossz.....................:2h 10mn Audio Info................:HUN AC3 2.0 @ 224 Subtitles.................:HUN @ UTF-8 ENG @ UTF-8 Port.hu Link...: http://link.tutimozi.com/port-697 IMDB Link......: http://link.tutimozi.com/imdb-38650

 

 

Sample Képek:

1

 

 

Film Ingyenes Letöltése:

Relasenév: Az élet csodaszép (It's A Wonderful Life) 1946 .Colorized.Version.1946.BluRay.720p.Hun.x264-DenZo

Felcserélhető Linkek:

http://www.filesonic.com/folder/18133095

http://filejungle.com/l/4dzhfX

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: fantasy dráma családi

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr793495515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása