mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

A kívülálló 2008

2011.11.26. 21:05 pályafelelős

A kívülálló (Outlander) 2008 "BRRip-Hun" | HDTV

színes, magyarul beszélő, amerikai-német akciófilm, 115 perc, 2008

Stáb:

rendező: Howard McCain forgatókönyvíró: Howard McCain, Dirk Blackman zeneszerző: Geoff Zanelli operatőr: Pierre Gill producer: Chris Roberts vágó: David Dodson szereplő(k): James Caviezel (Kainan) Sophia Myles (Freya) Jack Huston (Wulfric) John Hurt (Rothgar) Ron Perlman (Gunnar)

 

 

Tartalom

essze, a távolban fénycsík lobban az éjszakában. Egy űrhajó ütközik a norvég fjordoknak, és a roncsok közül egy másik világ szülötte emelkedik ki, Kainan, a harcos. Ám nincs egyedül, az űrhajó potyautasa, a vérszomjas Moorwen már lesben áll, hogy megbosszulja Kainan hadseregének tetteit. Elvágva otthonától az idegen bolygón, mely évszázadokkal le van maradva saját civilizációjától, Kainan elindul, hogy elpusztítsa félelmetes ellenségét. Mielőtt azonban beteljesítené sorsát, a vikingek fogságába esik, akik, miután megmentette Rothgar király életét, kelletlenül befogadják. Kainant hamarosan bizalmába fogadja Rothgar gyönyörű lánya, Freya, és a férfi beavatja múltjának titkaiba. Moorwen ostromolni kezdi a viking erődöt, halálos sebet ejt a királyon, és elrabolja Freyát. A vikingek, élükön Kainannal útra kelnek az utolsó nagy misszióra - vagy végeznek a rémmel, vagy szembenéznek a halállal.

 

 

 

Előzetes

 

 

Tech Infó:

[b]hdtv-a.kivulallo.brrip[/b] [b]Videó információk:[/b] Méret: 1.82 GB Hossz: 1:54:55 Típus: AVI (DivX 5 - ) Felbontás: 720 x 304 pixel Bitráta: 1 807 Kbps Képkockák száma/mp: 24.000 Oldalarány: 2.35 [b]Audió információk:[/b] Audiósávok száma: 1 Audiosáv #1 adatai: Audiósáv típusa: AC3 (AC3) Csatornák száma: 6 Bitráta: 448 Kbps CBR Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz IMDB Link......: http://www.imdb.com/title/tt0462465/

 

 

Sample Képek:

1

 

 

Film Ingyenes Letöltése:

Relasenév: A kívülálló (Outlander) 2008 BRRip.XviD.Hun-HDTV

Felcserélhető Linkek:

http://www.filesonic.com/folder/15756193

és

http://filejungle.com/l/JCxRHk

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: akció kaland sci fi

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr123413969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása