mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Cowboyok és űrlények 2011

2011.11.19. 01:37 pályafelelős

Cowboyok és űrlények (Cowboys & Aliens) 2011 "DVDRip-Eng" | NeDiVx

színes, angolul beszélő, amerikai akcióthriller, 118 perc, 2011

Stáb:

rendező: Jon Favreau forgatókönyvíró: Roberto Orci, Alex Kurtzman, Damon Lindelof, Mark Fergus, Hawk Ostby, Steve Oedekerk, Scott Mitchell Rosenberg zeneszerző: Harry Gregson-Williams operatőr: Matthew Libatique producer: Johnny Dodge, Brian Grazer, Ron Howard, Alex Kurtzman, Damon Lindelof, Roberto Orci, Scott Mitchell Rosenberg vágó: Dan Lebental, Jim May szereplő(k): Olivia Wilde (Ella) Harrison Ford (Woodrow Dolarhyde) Daniel Craig (Jake Lonergan) Sam Rockwell (Doki) Paul Dano (Percy) Clancy Brown (Meacham) Noah Ringer (Emmett) Walton Goggins (Hunt) szinkronhang: Bánfalvi Eszter (Ella magyar hangja) Csernák János (Woodrow Dolarhyde magyar hangja) Stohl András (Jake Lonergan magyar hangja) Rajkai Zoltán (Doki magyar hangja)

Tartalom

1873, Arizona. Egy idegen támolyog be a sivatagi kisvárosba, Absolutionba, és semmire nem emlékszik a múltjából. Az egyetlen nyom egy rejtélyes bilincs az egyik csuklóján. Hamarosan rájön, hogy a városka lakói nem szívlelik az idegeneket, és senki meg sem mozdul, amíg nem kap erre parancsot a vasöklű Dolarhyde ezredestől. Ez a város félelemben él. Ám Absolution hamarosan olyan félelmet fog érezni, melyet fel sem tud fogni, mert a várost égi fosztogatók támadják meg. És hirtelen a megvetett idegen lesz az egyetlen reményük. A revolverhős lassacskán emlékezni kezd, ki is ő, honnét jött, és rájön, hogy a birtokában van egy titoknak, amely esélyt adhat a városnak a földön kívüliek ellen.

 

Előzetes

Tech Infó:

Release Group: NeDiVx ( SCENE ) Release Name: Cowboys.and.Aliens.DVDRip.XviD-NeDiVx Release Date: 18-11-2011 Filename: Cowboys.and.Aliens.DVDRip.XviD-NeDiVx Source: DVD Size: 1.39 GB Genre: Action | Sci-Fi | Thriller Video: 640×272 – 1200 kbps Audio: English – 448 Kbps Subs: NA IMDB Rating: 7.0/10 RT Critics: 5.6/10 IMDB Link...: http://www.imdb.com/title/tt0409847/

Sample Képek:

1

Film Ingyenes Letöltése:

Relasenév: Cowboyok és űrlények (Cowboys & Aliens) 2011 DVDRip.Eng.XviD-NeDiVx

http://www.filesonic.com/folder/15165295

 

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: akció thriller sci fi

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr883395411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása