mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Förtelmes főnökök (Horrible Bosses) 2011 "CAM V2, szebb kép!"

2011.08.07. 17:56 pályafelelős


Förtelmes főnökök
(Horrible Bosses) 2011 "CAM V2"

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 2011

Stáblista:

rendező: Seth Gordon forgatókönyvíró: Michael Markowitz, John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein zeneszerző: Christopher Lennertz operatőr: David Hennings producer: Brett Ratner, Jay Stern vágó: Peter Teschner szereplő(k): Jennifer Aniston (Dr. Julia Harris) Jason Bateman (Nick Hendricks) Charlie Day (Dale Arbus) Jason Sudeikis (Kurt Buckman) Colin Farrell (Bobby Pellitt) Kevin Spacey (Dave Harken) Jamie Foxx (Motherfucker Jones) John Francis Daley (Carter) Lindsay Sloane (Stacy) Donald Sutherland (Jack Pellit)

Tartalom:
Az egyik szexmániás fogorvos (Jennifer Aniston), a másik diktátorhajlamú marketinges (Kevin Spacey), a harmadik csak örökölte a gyárát, de mindent tökretesz maga körül (Colin Farrell) - bármekkora is a verseny, egyértelműen ők a világ legelviselhetetlenebb, legutálatosabb főnökei. Három beosztottjuk (Jason Bateman, Jason Sudeikis és Charlie Day) egy ideig nyögi a zsarnokságukat, ám eljön a nap, amikor összeszedik a bátorságukat, és fellázadnak. Persze, úgy, hogy senki ne vegye észre. A titkos szervezkedés eredménye egy ravasz gyilkossági terv, amely véget vetne a sok főnöki gonoszkodásnak - és intő például szolgálhatna más gonosz felettesek számára is. De amit szegény beosztottak kitalálnak, az sosem sikerül. Még a sors is zsarnokoskodik felettük.

Release név: Förtelmes főnökök (Horrible Bosses) 2011 iNT.CAM.V2.XviD.Hungarian-G1-CiNEDUB

Letöltés:

http://www.wupload.com/file/82690179
 

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: vígjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr523132047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása