mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

A hódkóros (The Beaver) 2011

2011.08.07. 13:28 pályafelelős


A hódkóros
(The Beaver) 2011 "HDRIP"

színes, angolul beszélő, amerikai filmdráma, 91 perc, 2011

Stáblista:

forgatókönyvíró: Kyle Killen zeneszerző: Marcelo Zarvos operatőr: Hagen Bogdanski producer: Steve Golin, Keith Redmon, Ann Ruark vágó: Lynzee Klingman szereplő(k): Mel Gibson (Walter Black) Jodie Foster (Meredith Black) Cherry Jones (alelnök) Anton Yelchin Riley Thomas Stewart (Henry Black) Zachary Booth (Jared) Jennifer Lawrence (Norah) Jeff Corbett

Tartalom:
Walter Black (Mel Gibson), a valaha szebb napokat látott játékgyár-igazgató tökéletesen elveszítette a kapcsolatot a külvilággal. Teljesen magába zárkózik, és már a családjával se nagyon kommunikál. Aggódó feleségével (Jodie Foster) már végigvették az összes terápiát és csodaszert, hogy kirántsák őt a depresszióból, de szemlátomást semmi sem segít. Aztán egy nap Walter egy hódot formáló kézi bábot talál a szemétben, melyet a karjára húzva hirtelenjében minden megváltozik. A férfit mintha kicserélték volna, az üzletben újra sziporkázik, környezetében mindenkit elbűvöl, a Hódból pedig országos szenzáció lesz. A gond csupán az, hogy maga Walter eltűnni látszik a Hód árnyékában… "A kétszeres Oscar®-díjas Jodie Foster rendezésében és társ-főszereplésével érkezik ez az érzékeny hangulatú, különleges komédia, melyben a szintén kétszeres Oscar®-díjas Mel Gibson brillírozik egy olyan férfi szerepében, aki meglehetősen szokatlan módon találja meg a visszautat a családjához és az élet örömeihez. A Cannes-i Filmfesztiválon is bemutatott filmben feltűnik Anton Yelchin (Star Trek, Terminátor: Megváltás) és Jennifer Lawrence (Winter’s Bone – A hallgatás törvénye) is."

Release név: A hódkóros (The Beaver) 2011 HDRip.ENG.XVID.AC3.HQ.Hive - CM8

Letöltés:

http://www.wupload.com/file/82486627
 

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: dráma

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr283131501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása