mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

A gondozoo (Zookeeper) 2011 "szinkronos!!"

2011.07.27. 16:00 pályafelelős


A gondozoo
(Zookeeper)

színes, magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték, 2011 (nincs kh.)

Stáblista:

rendező: Frank Coraci forgatókönyvíró: Nick Bakay, Rock Reuben, Kevin James, Jay Scherick, David Ronn zeneszerző: Rupert Gregson-Williams operatőr: Michael Barrett producer: Todd Garner, Jack Giarraputo, Kevin James, Adam Sandler vágó: Scott Hill szereplő(k): Kevin James (Griffin Keyes) Rosario Dawson (Kate) Leslie Bibb (Stephanie) Donnie Wahlberg (Shane) Ken Jeong (Venom) Joe Rogan (Gale) Nat Faxon (Dave) Steffiana De La Cruz (Robin) szinkronhang: Holl Nándor (Griffin Keyes magyar hangja) Pikali Gerda (Kate magyar hangja) Bogdányi Titanilla (Stephanie magyar hangja) Dévai Balázs (Shane magyar hangja)

Tartalom:
Griffin (Kevin James) egy kedves gondozó, aki úgy érzi, a munkája akadályozza az Igazi megtalálásában, ezért nehéz szívvel úgy dönt, felmond. Persze nagy hibát követ el. Egy állatkerti gondozó ugyanis nem hagyhatja el a pozícióját csak úgy: ahhoz a gondozottjainak is lesz néhány keresetlen szava. Az állatok - miután értesültek róla, hogy napi takarmányuk és zsákmányuk megbízható szállítója el akarja hagyni őket - megszegik ősi esküjüket, és elárulják, hogy az ők is tudnak beszélni. Amikor szép szóval nem tudják maradásra bírni barátjukat, üzletet ajánlanak: ha marad, akkor megtanítják mindarra, amit a csajozásról tudni érdemes - és az oroszlán, az elefánt, a csimpánz, a zsiráf meg a többiek beavatják Griffint a párválasztás ősi trükkjeibe.

Release név: A gondozoo (Zookeeper) 2011 iNT.CAM.XviD.Hungarian-G1-CiNEDUB

Letöltés:

http://www.wupload.com/file/69331835

 

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: vígjáték családi romantikus 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr753104732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása