mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Piranha (Piranha) 1995

2011.07.25. 14:58 pályafelelős


Piranha
(Piranha)

színes, magyarul beszélő, amerikai katasztrófa film, 1995

Stáblista:

rendező: Scott P. Levy forgatókönyvíró: John Sayles, Richard Robinson zeneszerző: Christopher Lennertz operatőr: Christopher Baffa vágó: John Gilbert Szereplők: William Katt (Paul Grogan) Alexandra Paul (Maggie McNamara) Monte Markham (J.R. Randolph) Darleen Carr (Dr. Leticia Baines) Mila Kunis (Susie Grogan)

Tartalom:
Két hátizsákos fiatal eltűnik egy elhagyott katonai tábor közelében. A felkutatásukkal megbízott Maggie és Paul számára az ügy egyszerűnek tűnik: a pár vízbe fulladt, és ha a közelben lévő medencéből leengedik a vizet, a holttesteket is megtalálják. Azonban a helyi kutatóorvos bevallja, hogy mutáns piranhákat - mégpedig olyan példányokat, amelyeket egy titkos katonai akcióhoz kisérleteztek ki - telepített a medencébe és egy közeli tóba. Maggie és Paul mindent elkövet azért, hogy elejét vegye a piranha csapat pusztításainak, ám hiába minden erőfeszítés, több környékbeli kempingező, sőt maga az orvos is a gyilkos halak áldozata lesz. Van-e esély megállítani a harapós víziszörnyeket?

Release név: Piranha (Piranha) 1995 HUN.DVDRip.XviD-GOLDMiNE

Letöltés:

http://www.wupload.com/file/39920572

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: horror

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr713096457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása