mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Francia szépség (La belle personne) 2008

2011.07.25. 15:25 pályafelelős


Francia szépség
(La belle personne)

színes, francia filmdráma, 2008

Stáblista:

rendező: Christophe Honoré forgatókönyvíró: Christophe Honoré, Gilles Taurand zeneszerző: Alex Beaupain operatőr: Laurent Brunet producer: Sophie Barrat, Florence Dormoy, Joëy Faré vágó: Chantal Hymans szereplő(k): Louis Garrel (Nemours) Léa Seydoux (Junie) Grégoire Leprince-Ringuet (Otto) Esteban Carvajal-Alegria (Matthias) Simon Truxillo (Henri)

Tartalom:
Tartalom: A 16 éves Junie (Léa Seydoux) a tanév közepén kényszerül iskolát váltani. Egy osztályba kerül unokatestvérével, Mathiasszal, aki bemutatja a lányt barátainak. A fiúk mind ostromolni kezdik, de ő a legcsendesebb fiút, Ottót (Grégoire Leprince-Ringuet) fogadja kegyeibe. Nem sokkal később azonban rátalál élete nagy szerelmére Nemours (Louis Garrel), a fiatal és jóképű olasztanár személyében. A diák és tanár között lángoló szenvedély kárhozatra van ítélve. Junie nem hajlandó átadni magát érzéseinek, megtagadja magától a boldogságot, amely a szemében nem más, csak múló illúzió. A két fiú között tépelődő lányról szóló,szexualitással túlfűtött filmet 3 César-díjra jelölték, köztük a két főszerepet játszó fiatal színészt a legígéretesebb ifjú tehetségek kategóriájában.

Release név: Francia szépség (La belle personne) 2008 HUN.DVDRiP.XviD-DWP

Letöltés:

http://www.wupload.com/file/39892764

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: dráma

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr53096565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása