mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Bogaras Joe (Joe's Apartment) 1996

2011.07.25. 14:56 pályafelelős


Bogaras Joe
(Joe's Apartment)

zínes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 80 perc, 1996

Stáblista:

rendező: John Payson forgatókönyvíró: John Payson operatőr: Peter Deming jelmeztervező: Stephanie Maslansky zene: Carter Burwell producer: Bonni Lee, Diana Phillips executive producer: Griffin Dunne, Judy McGrath, Abby Terkuhle látványtervező: Carol Spier vágó: Peter C. Frank szereplő(k): Jerry O'Connell (Joe) Megan Ward (Lily Dougherty) Billy West (Ralph Roach) Reginald Hudlin (Rodney Roach) Jim Turner (Walter Shit) Sandra "Pepa" Denton (Blank) Shiek Mahmud-Bey (Vlad)

Tartalom:
Joe a békés Közép-Nyugatról érkezik a New York-i vadonba, ahol eleinte semmi sem jön be neki. Azonnal kirabolják, többször is egymás után, ám egyszer csak úgy tűnik, végre megfordul a szerencséje, amikor váratlanul egy rossznak mondott környéken ugyan, de normálisnak tűnő lakáshoz jut. Ám hamar kiderül, hogy ez csak a látszat, a háziúr legszívesebben rövid úton szabadulna meg összes bérlőjétől, ha kell akár meg is öli őket, csakhogy az épületben megnyílhasson végre egy jövedelmező börtön. De Joe jó szövetségesekre talál a házbeli csótányokban, akik dallal-tánccal lopják be magukat a szívébe.

Release név: Bogaras Joe (Joe's Apartment) 1996 DVDRip.XviD.Hungarian-BW

Letöltés:

http://www.wupload.com/file/39923507

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: vígjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr513096450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása