mese

Mesék, filmek szinkronosan

Címkék

Címkefelhő

Társoldal

TUTIMOZI.COM Premier és ingyenes filmek letöltése naprakésszen.

72 perces időkorlát kijátszása

Katt ide A letöltési linkek várakozásának kijátszására és az online videok 72 perces idő limit feloldására.

Hogyan Töltsek az oldalról ?  

Katt ide

Chat

Friss topikok

Linkblog

Forráskód (Source Code) 2011

2011.07.11. 20:16 pályafelelős


Forráskód
(Source Code) 

színes, feliratos, amerikai-francia akcióthriller, 93 perc, 2011

Stáblista:

rendező: Duncan Jones forgatókönyvíró: Ben Ripley zeneszerző: Chris Bacon, Clint Mansell
operatőr: Don Burgess producer: Mark Gordon, Philippe Rousselet, Jordan Wynn vágó: Paul Hirsch szereplő(k): Jake Gyllenhaal (Colter Stevens) Michelle Monaghan (Christina) Vera Farmiga (Carol Goodwin) Jeffrey Wright (Dr. Rutledge) Russell Peters (Max Denoff) Joe Cobden (laboratóriumi technikus) Michael Arden (Derek Frost)

 

 

Tartalom:
 Colter Stevens százados (Jake Gyllenhaal) egy száguldó vonaton tér magához, és fogalma sincs, hogyan került oda. Egy Christina nevű ismeretlen nő (Michelle Monaghan) ül vele szemben, aki viszont a jelek szerint azt hiszi, hogy ismeri őt. A százados a mosdóba menekül, ahol a tükörbe nézve egy másik ember arcát látja, a tárcájában lévő személyi igazolvány alapján pedig Sean Fentressnek hívják, és tanár. Ekkor hatalmas robbanás rázza meg a vonatot. A következő pillanatban Colter egy ultramodern elkülönítőben találja magát, ahol egy Goodwin nevű egyenruhás nő (Vera Farmiga) azt követeli, hogy számoljon be mindenről, amit látott. Colter kulcsfontosságú küldetésen vett részt, amelynek célja azonosítani a merénylőt, aki néhány órával korábban elpusztította a vonatot, és aki egy még nagyobb hatóerejű bomba felrobbantásával ezrek megölésére készül Chicago szívében. A "Forráskód" fedőnevet viselő szupertitkos program lehetővé teszi, hogy Colter egy párhuzamos valóságban rövid időre felvegye Sean személyiségét a végzet felé tartó vonaton. Valahányszor visszatér a szerelvényre, Colternek csak nyolc perce van, hogy megtalálja a merénylőt. Minden alkalommal újabb bizonyítékokra bukkan, de a gyanúsított egérutat nyer. Minél többet tud, annál biztosabb benne, hogy meg tudná akadályozni a robbanást - ha egyszer nem futna ki az időből.

 

Release név: Forráskód (Source Code) 2011 PPVRiP.ENG.XViD - IMAGiNE

 

Letöltés:

http://www.wupload.com/file/49522560

 

 

 

 

Megosztom | |
Szólj hozzá!
Címkék: thriller misztikus sc fi

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr993058554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása